Geoblog.pl    marcin    Podróże    pireneje, barcelona, andora i szamoniks 2009    wstęp i pireneje
2009
sie

wstęp i pireneje

Francja
Francja, Gavarnie

Cześć!

Tym razem krótka 2-tygodniowa podróż po starym kontynencie. Jako, że nie mam specjalnej weny do pisania będę się streszczał.

Udział w ekspedycji wzięły dwie osoby: ja i aśka. Obydwoje - tutaj ukłon w kierunku Joanny, z psychami do wymiany:)

uważam, że każda wyprawa powinna mieć dwie rzeczy: lidera i swoją piosenkę. co do pierwszego - chyba nie muszę tłumaczyć kto nim był:). a piosenka, zachęcam do wklejenia linka w przeglądarce:

oczywiście zachęcam również do komentowania tego krótkiego bloga. a jako że moją ripostę zdecydowanie bardziej określa słowo "śnięta" niż "cięta", nie ma obawy że "oddam".

Ruszamy w niedzielny wieczór 9 sierpnia z okolic teskacza w Gliwicach. We wtorek popołudniu jesteśmy już w Lourdes a wieczorem rozbijamy namiot w gavarnie.

Dwa dni spędzamy po francuskiej stronie Pirenejów a potem przenosimy się do Hiszpanii, gdzie uderzamy w rejon wąwozu ordesa, a potem jeszcze miasteczka el formigal - polecam!!!

yolkameru
yolkameru - 2009-08-26 00:58
hej! weszliśmy na Wasz blog gdy zobaczylismy zdjęcie waszego posiłku - spagetthi :) jedliśmy to prawie zawsze w podróżach ;) dziękujemy za wspomnienie. Powodzenia w podróży! wielu dobrych ludzi na Drodze i pięknych dni życzymy! Jolka i Maciej

mirka66
mirka66 - 2009-08-26 07:47
Fajna podroz i zdjecia.Zapraszam do siebie.Pozdrawiam.

marcin
marcin f.
zwiedził 8.5% świata (17 państw)
Zasoby: 34 wpisy34 58 komentarzy58 565 zdjęć565 0 plików multimedialnych0

27.08.2011 - 27.08.2011